Home > Resursai > BlenderArtists

BlenderArtists

BlenderArtists logo Blender vartotojai, kaip ir kiekviena bendruomenė, turi vietas, kur nariai bendrauja, keičiasi patirtimi ir idėjomis. Viena iš pagrindinių tokių vietų – BlenderArtist forumas. Ne visada šis forumas taip atrodė, ne visada taip vadinosi. Kai aš pirmą kartą aptikau jį (tai buvo apie 2002-uosius), jis vadinos “elysiun” (elysiun.com), ir pirmajame puslapyje puikavosi šūkis “Render your imagination” (surenderink savo vaizduotę). Tik šiemet jis pakeitė į savaime daugiau pasakantį pavadinimą, ir pakeitė forumo programinę įrangą bei išvaizdą. Tačiau forumo varomoji jėga – vartotojai liko tie patys. Čia galite rasti skiltį sau nesvarbu kuris blender ar ne blender aspektas jus domintų – renderinimas, modeliavimas, animavimas, testai, pamokos, daromi darbai ir pabaigti, game engine, skriptinimas python’u tradicinis menas ar net pokalbiai ne į temą.

Taigi, jei jums iškilo problema ir nerandate sprendimo – verta tiesiog paieškoti jo atitinkamose temose (greičiausiai šis klausimas jau buvo kažkam iškilęs ir klausti vėl neverta). Asmeniškai man tai gera vieta sužinoti apie naujas (būsimas) programos galimybes, rasti naujų būdų realizuoti savo sumanymus, gauti objektyvios kritikos savo darbams. Aišku, tam būtina anglų kalba.. Sėkmės ieškant informacijos ir bendraujant!

Categories: Resursai Tags:
  1. vienvietis
    August 25th, 2007 at 22:49 | #1

    kas galetu buti – instaliavau is blender org.sia programa , bet neveikia .nors instaliavosi be kliuciu.issijungia po sekundes ir issoka langelis :blender exe. has stopped working: , tuoj windows paieskos sprendimo ir tiek ziniu.

  2. August 26th, 2007 at 16:41 | #2

    Tokiu atveju reikia pabandyti paleisti blender iš komandinės eilutės. Start->run cmd. Nueiti (cd pagalba) i kataloga kur yra blender.exe ir pabandyti paleisti surenkant “blender”. Tiksli priezastis bus parasyta ekrane. Konkretesniam atsakymui reikia žinoti tikslią konfigūraciją ir aplinkybes.

  1. No trackbacks yet.