Home > Naujienos, Įdomybės > Abrikoso demo!

Abrikoso demo!

Apricot Atviro BGE žaidimo kūrėjai netikėtai išleido demonstracinę versiją. Norint ją pabandyti jums reikės specialios “Apricot” Blender versijos, kurią galite rasti graphicall.org, versija linux vartotojams, ir versija windows vartotojams. Patį žaidimo .blend failą galite parsisiųsti čia (~56MB). Išbandžiau windows versiją, ir galiu pasakyti, kad tai šiai dienai geriausias mano matytas žaidimas(varikliukas kolkas) padarytas su Blender Game Engine.

Galėčiau prilyginti paprastoms arkadoms, išleistoms kartu su filmais, pvz „Ice Age 2: The Meltdown“ žaidimas yra tikrai panašios kokybės. Ko dar trūksta abrikosui? Pabandykite ir įvertinkite. Mano manymu trūksta joypad (ar vairalazdės) palaikymo, nes arkadas tikrai reikia žaisti ne su klaviatūra ir.. žinoma greičio. Žaidimą paleidus per visą ekraną sistema, kuri nesunkiai susitvarko su šviežiausiais žaidimais išspaudžia tik ~15 kadrų per sekundę. Tai tikrai gali būti kliūtis, bet tikiuosi komanda savo darbų sąraše optimizavimą turi įtraukę. Tingintiems bandyti įdedu tą patį video, kurį galite rasti ir kūrėjų svetainėje.


Apricot – Playable Demo! from Pablo Vazquez on Vimeo.

Categories: Naujienos, Įdomybės Tags: ,
  1. July 6th, 2008 at 19:07 | #1

    Sveikas. Nesupratu, ar šitą blog’ą rašo vienas žmogus, ar keli, ir išvis kas čia kaip 😀 betkokiu atveju neradau kontaktų 🙂 Norėjau tik pasiteirauti, kaip suprantu, autorius pakankamai neblogai modeliuoja 🙂 ir norėčiau paklausti, ar nebūtų įdomu sumodeliuoti keletą modelių už pinigus 🙂

  1. No trackbacks yet.